Skrei 2014

Fra den 12-19 marts 2014, var Jesper og jeg på skreifiskeri fra Breiviksbottn på Sørøya. Vi sejlede hver vores arronet for Jesper gamle hold af kendinge.
Holdet er kendt for store torsk og uanede mængder af hygge !!
Hyggen var vi rigtigt glade for, da vi tog afsted med en noget tvivlsom vejrudsigt, vi kom dog på vandet alle dage !  Ikke alle dage i lige godt vejr og det sås bestemt også på antallet af gaster i min båd. Det var kun første dag vi fiskede 4 mand og to dage var vi faktisk kun to mand på søen...
I Jespers båd var de hårdere, det var fire hårdtfiskende skreimaskiner i Lyngsie(legenden), Dr. død, Dumle og Spring over.
At have egen kok og læge med på turen kan varmt anbefales, smerter kan behandles og maskinen bliver konstant fyldt op med energi :-)

På turen var fiskeriet også fint; målet var naturligvis kaffetorsk - altså torsk over 30kg. Det klarede Kaptajn Lyngsie med den første fisk han landede !! For andre kneb det mere, jeg landede selv 26 torsk over 20kg men ingen over 27kg, mens den ene af mine gaster klarede at finde en på 31.2kg på blot 3 over 20kg. Sådan er fiskeri også.
I min båd blev det til yderligere en kaffetorsk, turens største til Martin Dolmer på 32.2kg. Samlet i båden fik vi 42 over 20kg, de 9 over 25kg.
I Jespers båd havde de 63 over 20kg, de største var Jespers på 31.25kg, Dumles på 31.5kg og Dr-død´s på 30.5kg. Kofod måtte vist nøjes med en på 29.2kg som største...  Kun Kofod og jeg måtte tage hjem uden PR.

Heeelt fantastisk uge med Nordic Sea Aangling, tak til alle medfiskere for ugen :-)
Det skal tilføjes at de andre både også havde fint fiskeri med kaffetorsk op til 38kg, samt mængder af flyndere til dem som målrettede fiskeriet ?! Største fisk var faktisk 174cm, alvorligt godt fiskeri !!
Næste år er Team Svinet samlet i samme båd og SÅ skal skreien have tæv !!! Det bliver den sidste uge af marts og vi glæder os allerede 😀

Nikolaj Hjorth

| Svar

Nyeste kommentarer

13.01 | 13:04

noget det tilsalg og hvad er prisen

28.09 | 06:24

Nice post!..good information,it is really helpful..it really impressed me alot and i just loved it.Thanks for posting @ https://packersmoversmumbaicity.in/

15.06 | 12:10

Packers And Movers Hyderabad Local Household Shifting Service, Get Free Best Price Quotes Local Packers and Movers in Hyderabad List, Compare Charges, Save Money And Time @
https://PackersMoversHyderabadCity.in/

05.02 | 09:06

Tak :)

----------------------------------
http://www.kviklantop.com/