Å 2019

Årets tur til Å, blev afviklet fra 3-17/7. Den første uge med norske kunder, den anden uge kom min søn Lukas, min barndomskammerat Mogens samt to svenske kunder som jeg tidligere har haft med til Fraser river, Canada.
Vejret var godt begge uge, naturligvis nogle dage med mere vind end andre, men vi kunne fiske hver dag i perioden. Den dominerende vindretning i perioden var nord og vi havde generelt højtryksvejr.

Sejfiskeriet var i perioden ringere end normalt. Vi fangede sej, men overfladen aktiviteten var ikke god og gennemsnitsstørrelsen på sejen var ej heller som den plejer, største sej var 13.5kg. I perioder var der vanvittig mange sej i størrelsen 10.12kg på flynderpladserne, så mange at man måtte opgive at fiske efter flynder.

Torskefiskeriet var ret godt, vi målrettede ikke fiskeriet efter torsk, men fik alligevel 15 målere op til 15kg. Hovedsageligt på død agn.

Af sekundære arter, fik vi et par flotte havkatte på 6 og 7kg. Lubber fiskede vi også med let kastegrej, langs holmene. Største lubbe var på 5.3kg.

Flynderfiskeriet var i perioder rigtigt godt ! Den første uge dog også svingende.
Vi fangede 8 den første uge og 13 i uge 2. De fire største flyndere var på 143, 158, 191 og 193cm. Derudover mistede vi minimum to riiigtigt store fisk...... Der blev i perioden landet to flyndere over de magiske 2meter, den største på 238cm.

Tak til deltagerne på turen, for endnu en dejlig tur med massere af hygge !

Se videoer fra vores tur, på team svinet fishing på facebook.

| Svar

Nyeste kommentarer

13.01 | 13:04

noget det tilsalg og hvad er prisen

28.09 | 06:24

Nice post!..good information,it is really helpful..it really impressed me alot and i just loved it.Thanks for posting @ https://packersmoversmumbaicity.in/

15.06 | 12:10

Packers And Movers Hyderabad Local Household Shifting Service, Get Free Best Price Quotes Local Packers and Movers in Hyderabad List, Compare Charges, Save Money And Time @
https://PackersMoversHyderabadCity.in/

05.02 | 09:06

Tak :)

----------------------------------
http://www.kviklantop.com/